Creatief aan de slag met orchideeën

Lijkt het u leuk om creatief aan de slag te gaan met snijbloemen, orchideeën en andere planten? Dan is een workshop bij Orchids & SO iets voor u! Onze workshops zijn een originele mogelijkheid om gezellig samen met familie, vrienden of collega’s iets moois te creëren van bloemen en planten. Onze originele workshops worden regelmatig vernieuwd en sluiten altijd perfect aan bij het seizoen. Of het nu gaat om een originele kerstworkshop of om een mooi stuk om uw herfsttafel mee aan te kleden. Orchids & SO biedt voor alle seizoenen creatieve workshops.

Bij iedere workshop krijgt u de mogelijkheid om een nieuwe en persoonlijke creatie te maken. Deze kan later nog eenvoudig aangepast en veranderd worden. Zo kan uw gemaakte arrangement weer een heel nieuwe uitstraling krijgen en uw huis de gewenste sfeer geven.

Bij aankomst wordt u welkom geheten met een kop koffie en iets lekkers. Hierna krijgt u een korte rondleiding door de kwekerij. Na de rondleiding starten we met de uitleg voor de workshop en kunt u zelf aan de slag met het maken van uw eigen creatie. U hoeft geen gereedschap mee te nemen.