• Elke werkdag voor 14:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzending in heel Nederland
  • Dagelijks verse orchideeën, direct uit onze eigen kwekerij
  • Exclusieve creaties, met liefde gemaakt

Workshops

Lijkt het u leuk om creatief aan de slag te gaan met snijbloemen, orchideeën en andere planten? Dan is een workshop bij Orchids & SO iets voor u! Onze workshops zijn een originele mogelijkheid om gezellig samen met familie, vrienden of collega’s iets moois te creëren van bloemen en planten.

Bij iedere workshop krijgt u de mogelijkheid om een nieuwe en persoonlijke creatie te maken. Deze kan later nog eenvoudig aangepast en veranderd worden. Zo kan uw gemaakte arrangement weer een heel nieuwe uitstraling krijgen en uw huis de gewenste sfeer geven.

Bij aankomst wordt u welkom geheten met een kop koffie en iets lekkers. Hierna krijgt u een korte rondleiding door de kwekerij. Na de rondleiding starten we met de uitleg voor de workshop en kunt u zelf aan de slag met het maken van uw eigen creatie. U hoeft geen gereedschap mee te nemen.

Lees meer
doe mee

Komende workshops

Workshop op maat

Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of vriend/vriendinnen avond, het kan allemaal! Wilt u met een groep een workshop bij Orchids & SO volgen dan kunt u een contactverzoek aanvragen.

Verzoek aanvragen
Wij gebruiken cookies.
Wijzig instellingen