Bezorgen
 Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
 Verzenden jullie ook naar het buitenland?
 Wie bezorgt mijn pakket?
 Kan ik zelf kiezen wanneer mijn bestelling geleverd wordt?
 Wat zijn de verzendkosten?
 Wat is de levertijd?
 Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Bestellen
 Zijn de prijzen inclusief BTW?
 Hoe kun je bij Orchids & SO bestellen?
Betalen
 Hoe kan ik achteraf betalen?
 Hoe kan ik betalen met PayPal?
 Hoe kan ik betalen met creditcard?
 Hoe kan ik betalen met iDEAL?
 Welke betaalmethodes biedt Orchids & SO aan?
Algemeen
 Zitten er afwijkingen in de producten?
 Klachten
 Kwaliteitsgarantie
Verzorging
 Hoe kun je een orchidee opnieuw in bloei laten komen?
 Wat doe je met een keiki op een orchidee?
 Wanneer en hoe verpot je een orchidee?
 Heeft een orchidee speciale voeding nodig?
 Hoe vaak heeft een orchidee water nodig?
 Wat is de beste temperatuur voor een orchidee?
 Wat is de beste plek voor een orchidee?

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouradres:

Orchids & SO
Bredeweg 62
2752 AB Moerkapelle

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?

Stel uw vraag direct in het contactformulier

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.