Referentie

We hebben de samenwerking met Orchids & SO rondom onze bruiloft op zaterdag 11 augustus 2017 als zeer prettig en goed ervaren. Het team heeft ons echt goed geadviseerd en geholpen met de voorbereidingen van onze bruiloft. Orchids & SO heeft twee haaraccessoires, twee boeketjes voor de bruidsmeisjes, een corsage voor de bruidegom, héél veel tafelaankleding, pilaarstukken en een prachtig bruidsboeket samengesteld en gemaakt.

Ik vond het heel fijn dat het team zo geduldig en behulpzaam was, want ik veranderde nog weleens van gedachten van wat ik nu precies wilde. Ze luisteren echt goed naar wat je wilt en mooi vindt en maken op basis hiervan een ontwerp. Op de dag zelf hebben wij zoveel complimenten gekregen over de aankleding van onze festivalbruiloft en over al het bloemwerk!


We hadden het niet mooier kunnen wensen en zijn super tevreden over de diensten van Orchids & SO . Nogmaals bedankt voor alles, jullie hebben echt bijgedragen aan een onvergetelijke, perfecte dag!

Jullie trouwdag onvergetelijk door Orchids & SO

Met liefde voor het werk willen wij persoonlijke bloemstukken maken die passend zijn voor uw bruiloft. De arrangeurs van Orchids & SO adviseren u graag tijdens het uitzoeken van bloemwerk voor een van de belangrijkste dagen van uw leven!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.