Referentie

Ik ben zelf werkzaam geweest in de winkel bij So Natural, dus logisch dat wij het bruidswerk bij Orchids & SO zouden laten maken. Ik wist precies wat ik wel en vooral niet wilde voor onze bijzondere dag, en na een heel leuk gesprek met Saskia en Annemarije was het geregeld. Er werden vooral vele soorten bladgroen, zaaddozen, groene hortensia's en tillandsia planten gebruikt. Het bloemwerk bestond uit een trouwboeket in een hoorn, een heren corsage, 4 hoge glazen tafelstukken( bijna 2mtr hoog) en nog 2 grote bloemstukken voor bij de entree. Het zag er geweldig uit, iedereen was onder de indruk, vooral van de tafelstukken, zelfs de mensen van de locatie hadden nog nooit zulke stukken gezien, en hebben er foto's van genomen.


Wij waren zeer tevreden, de meiden zijn zeer vriendelijk, meedenkend, geven super service, wij kunnen Orchids & SO iedereen aanraden.

Meiden bedankt.

Jullie trouwdag onvergetelijk door Orchids & SO

Met liefde voor het werk willen wij persoonlijke bloemstukken maken die passend zijn voor uw bruiloft. De arrangeurs van Orchids & SO adviseren u graag tijdens het uitzoeken van bloemwerk voor een van de belangrijkste dagen van uw leven!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.