Referentie

Voor onze trouwdag hebben wij al het bloemwerk laten verzorgen door Orchids and SO. Het bloemwerk bestond uit een boeket, corsages, tafelstukken, een aantal grote vazen gevuld met orchideeën, en bloemstukjes voor aan de stoelen tijdens de ceremonie en kerkdienst.
Na een gesprek waarin wij onze wensen bekend maakten, kregen we advies van Saskia en Annemarije over welke bloemen te gebruiken. We vonden het fijn dat we ook konden kiezen uit andere bloemen, zodat we een mooie mix hadden van orchideeën en o.a. rozen en calla’s. Het boeket was voor mij (Irene) een verrassing, maar overtrof mijn verwachtingen. Zo mooi! Ook al het andere bloemwerk zag er prachtig uit. Wij trouwden in een achtertuin en de bloemstukken maakten de locatie tot een fantastisch plaatje! Saskia, Annemarije en alle andere meiden, nogmaals hartelijk dank!

Erik en Irene.

Jullie trouwdag onvergetelijk door Orchids & SO

Met liefde voor het werk willen wij persoonlijke bloemstukken maken die passend zijn voor uw bruiloft. De arrangeurs van Orchids & SO adviseren u graag tijdens het uitzoeken van bloemwerk voor een van de belangrijkste dagen van uw leven!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.