Referentie

Wij zijn ontzettend enthousiast over Orchids and SO. De service, het meedenken, en natuurlijk het eindresultaat! Dit laatste heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Annemarije heeft precies begrepen wat ik bedoelde toen ik voor het eerst met haar sprak. Ik had wel wat ideeën over het bruidsboeket in m’n hoofd maar kon het niet goed omschrijven. Het was alsof ze m’n gedachten heeft kunnen lezen tijdens het bespreken van onze wensen. Het bruidsboeket zag er schitterend uit! De combinatie van de bloemen was heel mooi. Ik werd er helemaal stil van. Het was erg leuk dat er stof van de jurkjes van de zusjes van Emily was gebruikt voor het afwerken van het boeket, op die manier ontstond er een mooi geheel.
 
De grote bloemstukken waren echte eyecatchers. De monden vielen echter helemaal open bij het zien van de glazen vazen met daarop orchideeën stukken op de met orchideeën bloemetjes versierde dinertafels. Het was prachtig!
 
Ook de praktische verzorging was perfect. Annemarije heeft een professionele maar tegelijkertijd een hele relaxte manier van werken.  Het boeket ’s ochtends vroeg gemaakt en om half 9 bij mij thuis persoonlijk afgeleverd. Verder ook de corsages en de verschillende bloemstukken op de juiste tijd bij de verschillende locaties bezorgd. Hiervoor hoefde onze ceremoniemeesters niets te regelen. Ook was er een extra corsage voor mij als bruidegom voor als er een stuk zou gaan.  
 
Het was al een top dag, maar het ‘sausje’ van de aankleding door Orchids and SO maakte het helemaal af! Wij hebben ontzettend genoten! Een echte aanrader!

Groetjes Dirk-Jan en Emily

Jullie trouwdag onvergetelijk door Orchids & SO

Met liefde voor het werk willen wij persoonlijke bloemstukken maken die passend zijn voor uw bruiloft. De arrangeurs van Orchids & SO adviseren u graag tijdens het uitzoeken van bloemwerk voor een van de belangrijkste dagen van uw leven!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.