Een creatie vol liefde

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen van jullie leven. Orchids & SO kan en wil u helpen om deze dag onvergetelijk te maken. Bijvoorbeeld met het aankleden van de ceremonie of het verzorgen van een bruidsboeket.  
 
Wij zijn specialisten in het maken van bruidsboeketten. Dit is een heel bijzondere en dankbare opdracht. In een intakegesprek worden de wensen van de bruid vastgesteld. Naar aanleiding van haar wensen en de kennis van onze arrangeurs wordt een bijzonder boeket samengesteld dat niet alleen bij haar jurk, maar ook bij haar persoonlijkheid past. Ook de wensen en de smaak van de bruidegom wordt meegenomen in het ontwerp.
 
Andere creaties die wij maken zijn haarspelden, bloemen voor de bruidskinderen, autodecoraties en corsages. Natuurlijk kunnen wij ook bloemstukken maken voor in een trouwdienst, ceremonie of op de feestlocatie.

Met liefde voor het werk willen wij persoonlijke bloemstukken maken die passend zijn voor uw bruiloft. De arrangeurs van Orchids & SO adviseren u graag tijdens het uitzoeken van bloemwerk voor een van de belangrijkste dagen van uw leven!

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met ons via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Wat zeggen onze klanten