• Elke werkdag voor 14:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 39,95
  • Dagelijks verse orchideeën, direct uit onze eigen kwekerij
  • Exclusieve creaties, met liefde gemaakt

Betalen

Hoe kan ik betalen met PayPal?

Bij ons kunt u ook met PayPal betalen. Als u er voor kiest om met PayPal te betalen, dan wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal-website.

Als u al aangemeld bent bij PayPal, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal, dan kunt u als gast aanmelden of een PayPal-rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u goederen terugstuurt wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account of bankrekening. U kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

 

 

Hoe kan ik betalen met creditcard?

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express.

Op het moment van bevestigen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van de creditcard, de bestelling wordt vervolgens verwerkt. Bij een retourzending wordt het bedrag bijgeschreven op de creditcardrekening. Het kan zijn dat je tijdens het betaalproces om een 3d-secure code wordt gevraagd. Dit is een wachtwoord dat u bij uw bank kunt aanmaken. Dit wachtwoord is een extra veileigheidsmaatregel om creditcardfraude te voorkomen. Als het noodzakelijk is dat u de 3d-secure code ingeeft, wordt u doorverwezen naar uw eigen bankomgeving.

Ceditcardgegevens worden versleuteld met de nieuwste versie van het SSL/TLS-protocol. Hierdoor voldoet het betalen met creditcard aan de hoogst mogelijke veiligheidsstandaards.

 

 

Hoe kan ik betalen met iDEAL?

Je hebt bij ons de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Wanneer je als betaalmethode iDEAL kiest, wordt je na het bevestigen van de bestelling automatisch naar je eigen internetbankieren-omgeving geleid. Daar staat je betaling al klaar. Vul eventueel nog ontbrekende gegevens in om je betaling te voltooien. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

LET OP: na het afronden van je betaling wordt je teruggeleid naar de website van Orchids & SO. Pas als je terug bent op onze website en onze bestelbevestiging op het scherm verschijnt, is de bestelling afgerond en kunnen wij deze verwerken.

Welke betaalmethodes biedt Orchids & SO aan?

Betalen bij Orchids & SO kan met iDEAL, met creditcard, met PayPal of via AchterafBetalen.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?

Stel uw vraag direct in het contactformulier

Wij gebruiken cookies.
Wijzig instellingen