• Elke werkdag voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending in heel Nederland
  • Dagelijks verse orchideeën, direct uit onze eigen kwekerij
  • Exclusieve creaties, met liefde gemaakt

Betalen

Hoe kan ik achteraf betalen?

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Buckaroo. Op onze factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen. Voor uw gemak ontvangt u van ons ook een e-mail met een betaalkoppeling waarmee u de factuur ook kunt betalen.

 

Hoe kan ik betalen met PayPal?

Bij ons kunt u ook met PayPal betalen. Als u er voor kiest om met PayPal te betalen, dan wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal-website.

Als u al aangemeld bent bij PayPal, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal, dan kunt u als gast aanmelden of een PayPal-rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u goederen terugstuurt wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account of bankrekening. U kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

 

 

Hoe kan ik betalen met creditcard?

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express.

Op het moment van bevestigen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van de creditcard, de bestelling wordt vervolgens verwerkt. Bij een retourzending wordt het bedrag bijgeschreven op de creditcardrekening. Het kan zijn dat je tijdens het betaalproces om een 3d-secure code wordt gevraagd. Dit is een wachtwoord dat u bij uw bank kunt aanmaken. Dit wachtwoord is een extra veileigheidsmaatregel om creditcardfraude te voorkomen. Als het noodzakelijk is dat u de 3d-secure code ingeeft, wordt u doorverwezen naar uw eigen bankomgeving.

Ceditcardgegevens worden versleuteld met de nieuwste versie van het SSL/TLS-protocol. Hierdoor voldoet het betalen met creditcard aan de hoogst mogelijke veiligheidsstandaards.

 

 

Hoe kan ik betalen met iDEAL?

Je hebt bij ons de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Wanneer je als betaalmethode iDEAL kiest, wordt je na het bevestigen van de bestelling automatisch naar je eigen internetbankieren-omgeving geleid. Daar staat je betaling al klaar. Vul eventueel nog ontbrekende gegevens in om je betaling te voltooien. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

LET OP: na het afronden van je betaling wordt je teruggeleid naar de website van Orchids & SO. Pas als je terug bent op onze website en onze bestelbevestiging op het scherm verschijnt, is de bestelling afgerond en kunnen wij deze verwerken.

Welke betaalmethodes biedt Orchids & SO aan?

Betalen bij Orchids & SO kan met iDEAL, met creditcard, met PayPal of via AchterafBetalen met Buckaroo BetaalGarant.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?

Stel uw vraag direct in het contactformulier

Orchids & SO gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken zoals post-click link-tracking) om het bezoek en winkelen bij orchids-and-so.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Wijzig instellingen