• Elke werkdag voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending in heel Nederland
  • Dagelijks verse orchideeën, direct uit onze eigen kwekerij
  • Exclusieve creaties, met liefde gemaakt

Algemeen

Zitten er afwijkingen in de producten?

Aangezien wij exclusieve, unieke orchidee arrangementen verkopen en onze voorraden gelimiteerd zijn, kunnen sommige arrangementen snel uitverkocht zijn of enigszins afwijken van de productfoto’s. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Klachten

Bij Orchids & SO proberen wij altijd producten van de beste kwaliteit te leveren en de beste service te verlenen. Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op en zullen in ieder geval binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Kwaliteitsgarantie

Alle producten die in onze webshop verkocht worden, zijn door onze stylisten zorgvuldig gemaakt en door de kweker op kwaliteit gecontroleerd. Alle orchideeën komen uit onze eigen kwekerij. Orchids & SO staat garant voor de kwaliteit van de aangeboden producten.

Wanneer het product gebreken heeft en deze onder de wettelijke garantie vallen, zijn wij verantwoordelijk voor het nakomen van onze garantieverplichting. Als u aanspraak wilt maken op uw wettelijke garantie, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

 

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?

Stel uw vraag direct in het contactformulier

Orchids & SO gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken zoals post-click link-tracking) om het bezoek en winkelen bij orchids-and-so.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Wijzig instellingen