• Elke werkdag voor 14:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzending in heel Nederland
  • Dagelijks verse orchideeën, direct uit onze eigen kwekerij
  • Exclusieve creaties, met liefde gemaakt

Algemeen

Zitten er afwijkingen in de producten?

Aangezien wij exclusieve, unieke orchidee arrangementen verkopen en onze voorraden gelimiteerd zijn, kunnen sommige arrangementen snel uitverkocht zijn of enigszins afwijken van de productfoto’s. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Klachten

Bij Orchids & SO proberen wij altijd producten van de beste kwaliteit te leveren en de beste service te verlenen. Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op en zullen in ieder geval binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen via het Europees ODR Platvorm via http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

 

Kwaliteitsgarantie

Alle producten die in onze webshop verkocht worden, zijn door onze stylisten zorgvuldig gemaakt en door de kweker op kwaliteit gecontroleerd. Alle orchideeën komen uit onze eigen kwekerij. Orchids & SO staat garant voor de kwaliteit van de aangeboden producten.

Wanneer het product gebreken heeft en deze onder de wettelijke garantie vallen, zijn wij verantwoordelijk voor het nakomen van onze garantieverplichting. Als u aanspraak wilt maken op uw wettelijke garantie, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

 

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?

Stel uw vraag direct in het contactformulier

Wij gebruiken cookies.
Wijzig instellingen